Home    Zorgappartementen Gogelstraat in Vught

Huisvesting van senioren is al langer een belangrijk vastgoeddomein. Door de Corona-crisis krijgt seniorenhuisvesting nu nog meer aandacht. Uiteraard gaat het vooral om de zorg zelf. Hoe het onder de huidige moeilijke omstandigheden met onze ouderen gaat en wat er beter (en fijner) kan. Andere disciplines, zoals die uit het vastgoed, kijken ook al naar de toekomst. Hoe willen we straks dat onze ouderen wonen? Hoe willen we zelf wonen als we ouder zijn?
Een van die deskundige partijen is Vrijborg. Een ontwikkelaar met diverse zorgprojecten in portefeuille. In aanbouw, op de tekentafel en reeds gerealiseerd. Wij werken met hen samen aan 21 zorgeenheden aan de Gogelstraat in Vught.


De bestemmingsplanprocedure loopt, de omgevingsvergunningstukken worden eerdaags ingediend, de aannemersselectie is gedaan en er wordt gerekend aan de bouw. Gebruiker en eindbelegger zijn aangehaakt en enthousiast. Een project zoals het hoort. Met de nodige uitdaging en hobbels maar allemaal binnen de tijd. En richting een mooi eindresultaat.
 
Dat geeft vertrouwen om zo door te gaan. Ondanks de actuele uitdagingen en onzekerheden. Zorg blijft nodig. Wonen blijft nodig. Wij zullen daarom ook bij andere projecten en met andere ontwikkelpartners blijven werken aan mooie ideeën, goeie plannen en het gestaag voortzetten van ontwikkelprocessen.

Projecten moeten door !

Bent u net als zovelen getroffen door de huidige crisis? Stokken uw inkomsten, trekken kopers zich terug of vragen huurders uitstel en korting? Kosten lopen door en banken houden de hand op de knip of passen de voorwaarden aan. Steun komt weliswaar op gang maar nog langzaam en onduidelijk.

Dennenborgh Group kan een partner zijn in vastgelopen projecten of (deels) leegstaande gebouwen die voor herontwikkeling in aanmerking komen. Dit kan zowel financieel als met expertise en mankracht.

Wij werken veelal vanuit huis maar blijven prima bereikbaar via email of telefoonnummer 030-22 50 448.


Gerelateerde berichten