Projectontwikkeling
 Home    Projectontwikkeling

ArnhemJansbuitensingel
Transformatie naar kantoorruimte in de plint en acht royale appartementen en één penthouse op de verdiepingen. Transitie gemaakt van een leegstaand kantoorpand naar een eigentijdse woon/werk locatie in hartje Arnhem. Een resultaat waar we trots op zijn. Niet alleen omdat het pand bij oplevering volledig bewoond / verhuurd is, maar ook omdat de Jansbuitensingel weer een stukje aanzien rijker is. Voor een impressie kijk op de website of deze film. Deze ontwikkeling is inmiddels volledig verkocht.


HilversumBurgemeester Bootlaan
Tussen de oude bomen en statige villa’s in Hilversum is een nieuw laantje verschenen met 14 moderne, duurzame huizen met tuin, vanwaar u zicht hebt op de toren van Dudok’s meesterwerk: het gemeentehuis. De 2-onder-1-kap-woningen liggen aan een gemeenschappelijke en afsluitbare weg. Klimaatneutrale huizen in een lommerrijke villawijk, 
http://www.deruyter-wonen.nl/


Ravenswaaij – De Leck
Ontwikkeling van 4 maisonnettes, gasloos en met hoogwaardige materialen gebouwd. Met de bedrijvigheid van steden in de buurt en de vele recreatiemogelijkheden in de directe omgeving van het dorp, richt plan De nieuwe Zandekkers zich op een uiteenlopende doelgroep voor wie ruimte en optimaal wooncomfort voorop staan. Kortom: een sfeervol thuis op een geweldige locatie voor jong en oud, van starter tot gezin.
https://www.ingenious.nl/location/de-nieuwe-zandekkers/


Veenendaal – Brouwersgracht
Een mooi project, waar we al vanaf eind 2017 bij betrokken zijn. De vergunning voor 46 appartementen en 2 commerciële ruimten is binnen, de werktekeningen klaar en de bouwplanning passend. Start voor de bouwvak 2020 en het streven is oplevering eind zomer 2021.


Bergen Op Zoom – Paravicini
Op het terrein van ruim 3.000 m² komt een woonzorgvilla met 22 eenheden en een appartementengebouw met 28 levensloopbestendige appartementen. De woonzorgvilla zal door een particuliere zorgaanbieder worden gehuurd, de appartementen zijn voor de vrije verhuur. http://www.vrijborg.nl/projecten/ontwikkeling-woonzorg-complex-bergen-op-zoom


Vught – Gogelstraat
In 2018 is de voormalige locatie van de Wereldwinkel en werkplaats WSD aan de Gogelstraat in Vught aangekocht. Deze bijzondere plek wordt ontwikkeld naar een woonzorgvilla voor senioren met een intensieve zorgvraag. In nauw overleg met de afnemer realiseren we een huiselijk, kleinschalige woonhuis met 21 zorgappartementen. http://www.vrijborg.nl/projecten/ontwikkeling-woonzorgvilla-vught


Amsterdam – Sloterweg
Wonen met stijl in Nieuw-West. Hier kunt u riant en ongecompliceerd wonen. Twee onder architectuur gebouwde villa’s en twee-onder-een-kapwoningen met minimaal 2 parkeerplaatsen en een royale maatvoering. De villa’s zijn gelegen aan de Sloterweg, een lommerrijke straat op één van de meest gewilde plekken van Amsterdam, om de hoek met Oud-Zuid en de Zuidas. Werkelijk een heerlijke locatie, op een kwartiertje fietsen naar het gezellige Hoofddorpplein, Vondelpark en de Zuidas; landelijk gelegen om de hoek van het pittoreske Oude dorp van Sloten. https://amsterdamzuidrealestate.nl/


Doorn – Middenlaan
Heb jij altijd al gedroomd van het bouwen van je eigen droomhuis, dan kan dit de ideale plek zijn. Bouw je eigen villa….een unieke kans (is nu te koop)…(slechts) vier schitterende royale kavels van 1440 – 1960 m² voor het realiseren van je eigen ‘Bosvilla’! Dit unieke project ligt op enkele minuten loopafstand van het centrum van Doorn (Utrechtse Heuvelrug) met al zijn gemakken en voorzieningen. Het totale perceel heeft een omvang van maar liefst 8.500 vierkante meter, met hierop een 4-tal unieke en royale percelen in een (unieke) bosrijke setting. http://www.hofvanwyck.nl


Hilversum – Larenseweg
Voor de locatie van de busremise aan de Larenseweg 1, 1-1 en 1-2 heeft de Dennenborgh Group plannen om het gebied te herontwikkelen en nieuwbouw te realiseren. Op dit moment is het gebied nog in gebruik door Connexxion, maar bedoeling is dat het terrein op termijn vrijkomt voor herontwikkeling. http://www.larenseweg1.nl


Boxtel – Baroniestraat
De voormalige pastorietuin is door Dennenborgh Group aangekocht. De plannen zijn om een zevental grondgebonden woningen te realiseren plus een kleinschalige woonzorgvilla.


Breda – Ettensebaan
Op het terrein van de vroegere fabriek Nibb-it, op de hoek van de Ettensebaan en de Tuinzigtlaan, verrijst een nieuwe woonbuurt met circa 600 appartementen en grondgebonden woningen ingebed in een buurtpark. Dennenborgh Group is al vele jaren eigenaar van het naastgelegen terrein (ca. 20.000 m²) bekend als “Bakkersland”. Eerste plannen zijn gemaakt om een totaalvisie neer te leggen die aansluit op de reeds gemaakte plannen op het Nibb-it terrein (ca. 50.000 m²)


Rothenbach
100 meter over de Duitse grens bij Vlodrop, te midden van de bossen en aan de rand van het stadje Wassenberg, ligt Rothenbach. In Rothenbach worden mooie bouwkavels aangeboden waarop naar eigen wensen te ontwerpen vrijstaande woningen gebouwd kunnen worden. http://www.rothenbachpark.com/


Wormerveer

Wormerveer – Kerkstraat
De locatie aan de Kerkstraat is nu nog in gebruik voor huisvesting van arbeidsmigranten. In overleg met de gemeente is Dennenborgh Group druk doende om op deze kavel appartementen te realiseren.


Breda – Doctor Batenburglaan Een prachtige zichtlocatie aan de zuidelijke rondweg Breda van ruim 10.000 m². Wellicht kunnen wij op deze prominente plek voor uw bedrijf een ‘maatwerk-pak’ realiseren.


Rhoon – Achterdijk Ruim 12.000 m² direct gelegen aan de Groene Kruisweg bekend als de “Poort van Rhoon”. Dennenborgh Group onderzoekt momenteel de mogelijkheden om tot realisatie te komen van appartementsgebouwen ‘Wonen in het groen’.


Tilburg – Ringbaan West
Op een perceel van 2.200 m² aan de Ringbaan West in Tilburg is door ons een woonzorgvilla van 26 eenheden gerealiseerd. De villa is in de ontwikkelingsfase nog in 2017 aangehuurd door een particuliere zorgaanbieder en aangekocht door een beleggingsfonds. De villa is geheel afgebouwd en ingericht en naar volle tevredenheid van de afnemer opgeleverd in maart van 2019. De studio’s worden bewoond door senioren met een zorgindicatie, enkele appartementen worden bewoond door echtparen waarbij één van de partners een intensieve zorgbehoefte heeft.


Breda – Haagweg De bebouwing is inmiddels gesloopt zodat deze strategisch gelegen kavel onderdeel uit kan maken van de grootschalige ontwikkeling aan de Ettensebaan.


Zwijndrecht – Troelstraplein De ALDI Supermarkt voorheen gevestigd aan het Troelstraplein is inmiddels verplaatst om ruimte te maken voor een nieuwe invulling van deze locatie aan doorgaande weg.